Edgewise Groaning Negative - Like Lynn. Like Never Before.

Kolla in small solenoid valves

Det är så mycket som man har att lära sig och det är ju underbart att det är på det viset tycker jag, att det aldrig tar slut utan att man hela tiden kan lära sig nya saker. Och det finns så mycket kunskap som vore kul att ha och det kan man ju skaffa sig lite i taget i alla fall. Ja det finns många saker som är intressanta och som är värda att lägga ner lite mer tid på att kolla upp och läsa om tycker i alla fall jag. Något som verkar intressant att kunna mer om är small solenoid valves, tänk att det finns små små saker som man behöver i olika maskiner som i flygplan och annat. Som är små bitar som är riktigt viktiga och som fyller sin funktion. Saker som jag aldrig tidigare har hört talas om men som gör så stor skillnad.

Intressant att läsa mer om det 

Ja det är intressant att läsa mer om det och se vad det finns mer att lära och tänk dom som har tagit dra den lilla pumpen som är så viktigt och som gör så mycket inom det området. Det är fascinerande tycker jag och sånt kan vara väldigt givande att läsa om och hitta nya saker som man gärna skulle vilja kunna mer om. Ja det är så värt att hitta och läsa mer och få mer kunskap om det hela. Ja det skulle vara kul om det är något som man skulle kunna göra och hitta på.
Så om du hittar något som du känner är väldigt intressant kolla in det och läs på mer om det för det kan göra stor skillnad och på så sätt så fyller man på sin kunskapsbank och man uppskattar saker och ting på ett annat sätt än om man inte skulle ha läst om det.