Edgewise Groaning Negative - Like Lynn. Like Never Before.

Tvätt

Det är bra att det finns tvätterier som man kan lämna in sin tvätt speciellt om det är så att man har ett företag där man använder mycket textiler som till exempel handdukar eller dukar eller jobbkläder. Ja då är det toppen att man kan skicka in tvätten dit så att man kan få tid till annat som man behöver göra istället. Är det till exempel en fabrik som kräver viss restriktion med klädsel och det är kläder som måste tvättas efter en användning kanske då är det väldigt skönt att kunna skicka in alla den tvätten till ett företag som kan göra det och som gör att det blir lättare att få det gjort.

Det ska vara smidigt och enkelt

Ja man vill ju att det ska vara smidigt och enkelt och något som man kan göra ofta så att det blir lättare att göra sitt jobb som man vill göra och att det ska gå smidigt. Ja det finns så mycket som kan underlättar det och att kunna skicka in det på tvätt är ju underbart och så får man tillbaka det rent och fint. Det är man tacksam för att det finns såna företag som jobbar med just det för att underlätta för andra företag.
Ja det är ju så bra när man kan få det att gå så smidigt med det jobb som man har och det är ju det som man vill att det ska vara. Och det skapar ju också fler jobb tillfällen och det är ju ännu bättre och man vill ju att det ska generera efter arbetstillfällen.
Ja tänka va många olika saker som man kan jobba med och det är ju kul när det går att göra det på så många sätt. Och man hittar alltid något som man kan göra och som man tycker är kul.